Zato što je komfor važan

Koliko Vam je važan osećaj komfora? Ne mislimo na skupe hotele ili luksuz, mislimo na onaj osećaj kada Vam je dobro u svojoj koži. Kada ste aktivni, poletni, puni energije, optimizma, kada znate da je sve u najboljem redu, kada se radujete svakom novom danu.

Osećaj o kojem govorimo jednako je važan svim generacijama i ni u kom slučaju nije rezervisan samo za mlade. Naprotiv, životno iskustvo koje je za nama, znanje koje smo stekli, smirenost koju smo tokom života uvežbali, i te kako mogu da budu od pomoći da se sami sa sobom osećamo komforno.

zato sto je komfor vazan

Starenje ponekad donosi izvesne neprijatne promene u fizičkom smislu, zbog kojih možemo da se osećamo manje relaksirano u svakodnevnom funkcionisanju. Jedna od takvih promena je nevoljno mokrenje, sa kojim se suočavaju pripadnici oba pola. Nevoljno mokrenje, čak i kada je slabog intenziteta, neretko dovodi do osećaja nelagodnosti, stida, povlačenja u sebe. Zadovoljstvo sobom i osećaj komfora kao da bivaju izbrisani u jednom potezu.

Naravno, i ovaj izazov starenja danas se može rešiti uspešno i vrlo elegantno – odabirom adekvatnih uložaka ili pelena za nevoljno mokrenje. Pojedini evropski proizvođači koriste najsavremeniju tehnologiju i vrlo blisko “sarađuju” sa prirodom, kako bi uložak za inkontinenciju bio što komforniji, laganiji i diskretniji. Uvek birajte uloške ili pelene izrađene od fine celuloze, aeropropustljive, pez PVC-a i lateksa, koji mogu da izazovu neprijatno šuškanje ili iritaciju kože. Takođe, uložak ne treba da sadrži nikakve parfeme, losione, kao ni paraben, kako bi se sprečile alergijske reakcije kože, a pojedini proizvođači su dizajnirali posebno uloške za žene, odnosno muškarce, u skladu sa telesnom anatomijom.

Odabirom ovakvog uloška za nevoljno mokrenje ponovo ćete se osećati opušteno i komforno, pa ćete bez bojazni moći da uživate u svojim uobičajenim aktivnostima.

zato sto je komfor vazan

Sličan sadržaj