zelim da se osecam bezbedno

Želim Da Se Osećam Bezbedno

Svaki period života suočava nas sa novim izazovima kada je naše zdravstveno stanje u pitanju. Dok smo mladi, sa većinom izazovima se uglavnom lako nosimo. Međutim, u zrelom životnom dobu, izazove često vidimo kao probleme koji nas plaše, čine nespokojnim ili izazivaju kod nas osećaj nemoći i beznadežnosti. 

Da li znate da je nevoljno mokrenje jedan od čestih izazova starenja? I ženama i muškarcima može da se desi da prilikom nekog napora, čak i kod kijanja i kašljanja, ili tokom sna, mala količina urina prosto „pobegne“. Sa ovim problemom suočavaju se često i trudnice u poslednjim mesecima trudnoće, zbog pritiska koji beba vrši na bešiku. Složićete se – ovo iskustvo može da bude izuzetno neprijatno, a može da izazove i osećaj nemoći ili straha.

zelim da se osecam bezbedno

Svakome kod koga se ovaj higijenski problem javi, u glavi je samo jedna misao: Želim da se osećam bezbedno! Ne želim da ovo iko u mom prisustvu sazna, vidi ili oseti! Kako izaći kao pobenik iz ovog izazova? Rešenje je vrlo komforno, praktično i svima dostupno: odabirom kvalitetnog higijesnkog uloška (ili pelene), problem inkontinencije se uspešno rešava.

Uložak treba da bude napravljen od prirodnih materijala, tj. kvalitetne celuloze, bez dodatih parfema, PVC-a, lateksa ili alergena koji mogu izazvati iritaciju kože i svrab. Takođe treba da bude aeropropustljiv, kako bi koža „disala“. Diskretan i tanak uložak, napravljen od prirodnih materijala, takođe će Vas zaštititi od neprijatnog šuškanja dok se krećete, a tokom noći nećete osećati da ga imate. Vrlo je važno da znate da neki proizvođači imaju uloške posebno dizajnirane za žene, a posebno za muškarce, u skladu sa anatomijom tela, jer se na taj način uložak bolje pozicionira pa se osećate još sigurnije.

zelim da se osecam bezbedno

Bezbednost, sigurnost, diskrecija, komfor i zadovoljstvo. Moguće je – ako napravite dobar izbor.

Sličan sadržaj