O nama

U želji da pomognemo kvalitetu života:

– bebi pelenama, posteljnim podmetačima, bebi kozmetikom.

– kozmetikom za negu trudnica.

– gotovim paketima za porodilje.

– merenjem venske cirkulacije trudnicama.

– bavimo se edukacijom, prevencijom, i ponudom široke lepeze proizvoda , visokog kvaliteta namenjenih osobama sa problemom inkontinencije.

– pratimo razvoj i najnovija dostignuća iz ove oblasti, da bi osobama sa problemom inkontinencije pružili osećaj sigurnosti, kvalitetan život a ne društvenu izolaciju.

– distributeri smo Abeninog programa.

– u svom programu posedujemo pomagala i medicinsku kozmetiku za prevenciju dekubitusa, kao i ostale medicinske proizvode za negu bolesnih ljudi.

– u ponudi imamo toaletna pomagala (toaletne stolice, toaletna kolica, produžetke za wc šolju, stolice za tuširanje, daske za kadu i sl).

– i pomagala za kretanje (kolica, dubak,prilagodljive štapove za kretanje, štap sa 3 kraka,štap za kretanje sa 4 kraka), Vršimo prodaju i najam medicinskih kreveta Casa Med Se i madraca.

ŽELIMO DA DOPRINESEMO U STVARANJU NOVOG ŽIVOTA:

-programom donjeg veša za trudnice (gaćice, grudnjaci, steznici, potkošulje, čarape i dokolenice),

Distribucija

SimBex NS je jedna od vodećih distributivnih kompanija u regionu usmerene na snabdevanje proizvoda iz programa inkontinencije, majčinstva, lične higijene i nege za bebu, kao i dečjih pelena. SimBex NS je finansijski stabilna kompanija i partner od poverenja za mnoge evropske brendove u zdravstvenom sektoru, sa značajnom tržišnom prisutnosti i tržišnim potencijalom. Naša široka distributivna mreža (kanal direktne distribucije putem sopstvenog distributivnog tima i apoteka i kanalom indirektne distribucije putem najvećih veleprodajnih lanaca) snabdeva državna (javne nabavke) i privatna preduzeća. Vozni park od 3 kombi vozila registrovanih za prevoz medicinskih sredstava i 10 lakih teretnih vozila nam omogućava brzu, agilnu i profesionalnu isporuku od našeg magacina do naših kupaca uz dodavanje nove vrednosti lancu snabdevanja.

U svom sastavu sem veleprodaje imamo i maloprodajni objekat u Novom Sadu, Vojvode Bojovića 4. Naš tim od 30 kolega i preko 20 godina iskustva, osigurava profesionalno upravljanje lancem snabdevanja.

Brinući o potrebama korisnika, u svoj program smo uvrstili i pomagala, medicinsku kozmetiku za osobe sa problemom dekubitusa kao i ostale medicinske proizvode za negu bolesnih ljudi.